SSU Poli intră în cantonament! 25 de jucători sunt sub comanda lui Dorin Toma

De astăzi jucătorii Politehnicii se află într-un stagiu de pregătire pe plan local până în data de 14 iulie. Antrenorul Dorin Toma are la dispoziţie un lot format din 25 de componenţi, care beneficiază de cele mai bune condiţii de cazare şi masă la Casa Politehnicii nr. 2.

În următoarea perioadă alb-violeţii vor avea parte de câte două antrenamente pe zi, cu excepţia weekend-ului. Şedinţele de pregătire sunt programate la Baza 2 a Politehnicii, respectiv la stadionul “Dan Păltinişanu”.

“Am ales să mai ţinem câţiva jucători sub observaţie. E o perioadă mult mai plăcută decât perioada de iarnă. Ţinând cont că terenurile sunt mult mai bune. E o pregătire centralizată bazată şi pe partea fizică, dar mai mult pe partea tehnico-tactică. Vrem să introducem în principiile noastre de joc, cât mai repede, componenţii noi pe care-i aducem la echipă. Şi vrem să aducem jucătorii care se pliază exact pe principiile noastre de joc”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Sâmbătă, de la ora 11, Politehnica va disputa al doilea test al verii, în deplasare, cu CSM Reşiţa. Urmând ca patru zile mai târziu formaţia cărăşeană să întoarcă vizita.

Lotul Politehnicii în cantonament: George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Robert Popeţ (portari); Călin Jurj, Denis Radu, Nicolae Sofran, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Tudor Năstase, Roberto Haţegan, Alin Ignea, Doru Andrei, Adrian Zaluschi, Romario Rus, Samuel Costea, Mircea Axente, Cosmin Bîrnoi, Alin Manea, Luchian Gologan, Alexandru Gaşpar, Robert Ehling (jucători de câmp).

Claudiu Pamfile a semnat pe încă doi ani de zile

În altă ordine de idei, Claudiu Pamfile a semnat o nouă înţelegere cu clubul, urmând să fie jucătorul Politehnicii până în 30 iunie 2023! Pamfile a sosit la echipă la finele verii trecute şi s-a integrat rapid în colectivul alb-violet. Fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani a evoluat 1766 de minute în 21 de partide în ediția trecută a Ligii 2.

„E un grup de băieţi foarte special pentru mine. Chiar m-am simţit foarte bine aici şi am ales să mai rămân la Politehnica. Anul trecut, fiind pandemia şi toate problemele conexe, nu am avut ocazia să jucăm cu suporteri în tribună, sperăm ca de anul acesta să fie acolo şi să ne ajute. Vă daţi seama că ne dorim cu toţii iarăşi o intrare în play-off şi, de ce nu, promovarea!”, a spus Claudiu Pamfile.

Adrian Zaluschi și Cosmin Bîrnoi au semnat contracte cu Politehnica ei fiind oficiali jucători alb-violeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here