Start pentru Festivalul Cultural Multietnic de la Muzeul Satului Banatean

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 12 -14 octombrie, are loc Festivalul Cultural Multietnic, la Muzeul Satului Bănățean, iar deschiderea oficială a avut loc, sâmbătă la ora 12.00, și a fost făcută de reprezentanții Consiliului Județean Timiș, organizatorii manifestării, alături de Dan Radosav, directorul MSB.

Cuvântul de deschidere a fost făcut de Călin Dobra, șeful CJT, alături de Nicolae Oprea, vicepreședintele CJT. Evenimentul Roadele toamnei are loc, împreună cu Festivalul culinar multietnic. Participă cu standuri producători cu produse ago-alimentare din Timiș, dar și din alte județe din Banat.

Vreau să îi salut pe timișeni și pe toți participanții, producători agroalimentari, dar și pe parlamentarii și pe primarii care sunt alături de noi, indiferent de culoarea politică, și pe directorii de deconcentrate. În Anul Centenarului mesajul meu este să dăm dovadă de unitate și să fim mai uniți ca niciodată”, a spus Călin Dobra.

La evenimentul de la Padurea Verde au mai fost prezenti consilieri judeteni, primari din judetul Timis dar si deputatul PSD Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here