Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, căutat de autoritățile din România.

În data de 23.08.2023, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – ITPF Timişoara s-a prezentat, pentru a efectua formalitățile de frontieră pe sensul de ieșire din țară, un bărbat ce călătorea într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din România. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de trei ani, pentru săvârşirea infracțiunilor de aderare la grup infracțional organizat.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost preluate de către o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentCum să te pregăteşti corespunzător pentru următoarea călătorie în străinătate? Iată un ghid pentru călătorii sigure şi reuşite!
Articolul următorBaschet 3X3 UVT Challenge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.