Un student din Timișoara s-a ales cu o amendă de 1000 lei, fiind prins că a desenat cu un marker pe un transformator electric amplasat pe str. E. Ungureanu. Totul s-a petrecut noaptea trecută, când polițiștii locali se aflau în patrulare în zona centrală a orașului.

Tânărul a declarat ulterior că a încercat să șteargă ce a desenat, dar nu a mai reușit. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că „scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali de mai mult timp, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă atât la adresa celor care obișnuiesc să deseneze pe pereții clădirilor cât și la adresa proprietarilor care trebuie să își îmgrijească imobilele deținute„.

De altfel, chiar luna trecută alte cinci persoane care desenau cu spray-uri tip grafitti în zona Pieței 700 și în zona Odobescu au fost depistate și sancționate de polițiștii locali.

Articolul precedentAcțiuni în cadrul proiectului ,,Împreună pentru o comunitate mai sigură 2016”
Articolul următorPrinși de polițiști după ce au furat bunuri în valoare de 5000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.