Studenții Facultății de Construcții din cadrul UPT, câștigători ai concursului național CADRE

După ce, cu an în urmă au câștigat premiul pentru macheta celui mai frumos pod, studenții Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara au revenit și au participat recent la cea de-a VII-a ediție a concursului studențesc „CADRE – Concurs de maChete de poDuri și feRme din lEmn”, organizat de Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, online, prin intermediul platformei Microsoft Teams.

La acest concurs din partea Facultății de Construcții a Universității Politehnica Timișoara, au participat 4 echipe, studenți din anii de studiu lll, IV și anul II master. Studenții echipelor participante au fost:
• Echipa „MELBIA” –Melania Pîrvănescu și Bianca Mihaela Purișel, anul III, secția Inginerie Civilă în limba germană (ICG), echipa câstigatoare a premiului I pentru cel mai rezistent pod.
• Echipa „BUILT TO LAST” –Robert-Cătălin Eppel, anul III, secția Inginerie Civilă. Studentul a câștigat mențiune specială pentru „frumusețea machetei – secțiunea Poduri”.
• Echipa „FUTURE BRIDGE” –Călin Alexandru Munteanu, anul III, secția Inginerie Civilă în limba germană (ICG).
• Echipa „Alpha” – Dan Radu BÂRDAN, anul Il, master Infrastructuri pentru Transporturi (IPT), câștigând mențiune specială pentru „frumusețea machetei – secțiunea Ferme”.
Studenții au fost coordonați de cadrele didactice: conf.dr.ing. Bota Adrian, prof.dr.ing. Dan Sorin, ș.l.dr.ing. Fekete-Nagy Luminița și îndrumați direct de dr.ing Viorel-Constantin Todea, respectiv drd.ing. Maura Vioreanu, din partea departamentului CCI.

Toate cele 4 echipe din cadrul UPT au dat dovadă de implicare, seriozitate, spirit de echipă și inovație în realizarea machetelor. Cu toate că gradul de competitivitate a fost unul ridicat, cu echipe participante de la universități tehnice de renume din Romania, echipa „MELBIA” a fost desemnată câștigătoarea locului I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.