Stuidenţii de la UVT vor sărbători în Piaţa Liberătăţii la Ceremonia de Absolvire

Sâmbătă, 16 iulie, în Piața Libertății, Universitatea de Vest Timișoara organizează Ceremonia de Absolvire dedicată Promoției UVT 2022, într-un eveniment dedicat absolvenților UVT și, deopotrivă, comunității timișorene.

La evenimentul din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2022, conducerea UVT, reprezentată de rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea și prorectorii instituției, alături de decanii și prodecanii facultăților, de liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și de invitații speciali și partenerii instituționali ai UVT.rganizată, începând de la ora 10
deschiderea ceremoniei este programată începând cu ora 10 și va dura până la ora 11.45. Programul evenimentului este următorul:

10.00 Flash Mob organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport

  • 05 Deschiderea Ceremoniei de absolvire
  • 20 Mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea
  • 30 Povestea Promoţiei UVT 2022 (proiecție)
  • 35 Premierea șefilor de promoție
  • 10 Aruncarea tocilor
  • 10 Miniconcert (studenți FMT)
  • 45 Încheierea ceremoniei

În a doua parte a zilei, începând de la ora 19.30, în spațiul Iulius Gardens din cadrul Iulius Town, va avea loc evenimentul Graduation Party UVT, în cadrul căruia absolvenții și invitații din cadrul comunității universitare UVT vor intra în vibe-ul de sărbătoare alături de DJ RaulL și DJ Robastien (de la 19.30) și de fantastica voce a vedetei timișorene Feli (de la ora 22).
Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, adresează o invitație publică de participare la acest spectacol al absolvenților.

În 2022 avem bucuria să ne sărbătorim absolvenții, dar și să oferim Timișoarei un show special, pentru ca ziua Ceremoniei de Absolvire UVT să rămână în memoria noastră subiectivă ca un moment cald și emoționant al anului. După ce precedentele două ceremonii de absolvire au fost marcate de restricțiile pandemice, acum ne vom bucura în întregime de libertatea participării necondiționate la un eveniment al finalului de ciclu universitar, într-un nou episod din seria zilelor memorabile ale vieții de student în Timișoara. Vă așteptăm la ceremonie și la party, pentru ca să trăim împreună clipe minunate alături de absolvenții UVT din promoția 2022, care se alătură familiei cuprinzătoare pe care o numim UVTerra!”, a spus rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here