Subcelula 2.1 de la deponeul ecologic de la Ghizela poate fi utilizată!

A fost recepţionată subcelula 2.1 care face parte din celula 2 a deponeului. Aici urmează să fie depozitate deşeurile menajere din judeţ. Astfel se poate începe închiderea primei celule.

Lucrările de construcție și amenajare pentru noua celulă au început în urmă cu patru luni şi au ca termen luna aprilie 2018.

„Astăzi avem recepţia parţială la lucrarea privind construcţia celulei 2, recepţionăm subcelula 2.1, un proiect care a fost câştigat de compania Porr şi care mă bucur că am reuşit într-un termen mai scurt decât termenul final privind lucrările, să realizeze această subcelulă, tocmai în ideea de a nu avea niciun fel de problemă privind gestionarea deşeurilor şi depozitarea deşeurilor pe raza judeţului Timiş. Valoarea acestui proiect este de aproximativ 15 milioane de lei şi în primăvara acestui an va fi finalizat în totalitate”, a declarat Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş.

„S-a realizat celula numărul 2.1, parte din celula 2, pentru depozitarea gunoaielor menajere ale judeţului Timiş. S-au relizat lucrări de terasamente, luccrări de realizare a cuvei în mare parte, lucrări de execuţie a digurilor perimetrale, lucrări de impermeabilizare ale celulei din materiale geosintetice, sistemele de drenaje şi lucrări de aştenere resort drenant şi geotextil de separaţie. Celula 2 are capacitatea de 1,1 milioane metri cubi de deşeuri. Subcelula 2.2 se va finaliza pe parcurusl anului, noi estimăm undeva în luna mai, dar bineînţeles depinde de condiţiile meteo”, spun Dan Ungureanu, reprezentat antreprenor.

Valoarea totală a lucrărilor pentru celula 2 sunt de 13.230.781,99 lei (fără TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here