Substanţe interzise confiscate la frontieră  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit şi confiscat 190 comprimate de Xanor, care are în compoziţie Alprazolam, substanţă aflată sub control naţional, pe care un cetăţean sârb intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Ieri, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cetăţean sârb, pasager într-un microbuz înmatriculat în Austria. În urma controlului efectuat asupra bagajelor pasagerului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, în bagajul cetăţeanului sârb, 19 folii a câte 10 pastile Xanor, produc care are în compoziţie Alprazolam, aceasta fiind substanţă aflată sub control naţional, înscrisă în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

substante interzise vama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here