Surprinși de polițiștii locali după ce au sustras cabluri electrice din Piața Operei

Tupeu maxim pentru doi tineri! Aceștia, în vârstă de 20 de ani, respectiv 23 ani au intrat în atenția polițiștilor locali, fiind prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau cabluri electrice din centrul orașului.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, cand polițiștii locali aflați în patrulare au depistat două persoane care au sustras cabluri electrice de la intrarea în pasajul din Piața Operei.

Cei doi indivizi au fost observați, în jurul orei 02.35, cum duceau două bagaje voluminoase suspecte pe str. Alba Iulia, motiv pentru care oamenii legii s-au deplasat spre ei pentru a-i legitima. La vederea polițiștilor locali, cei doi au luat-o la fugă. Polițiștii locali au pornit în urmărirea lor și i-au reținut la intersecția străzilor Coriolan Brediceanu cu Sfântul Ioan, respectiv pe str. Iosif Nemoianu.

Bărbații identificați au domiciliul în Runcu, județul Gorj, respective în Periam – Timiș. Aceștia au declarat că au sustras cablurile electrice din subsolul de la Pasajul din Piața Operei, cu intenția de a le valorifica.

Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

furt cabluri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here