În perioada 22-25 aprilie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, au desfășurat, în sistem integrat, acțiuni pe raza întregului județ.

În contextul sărbătorilor religioase din aceste zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş s-au dispus măsuri suplimentare de ordine şi siguranţă publică, în special în zonele aglomerate şi în zonele lăcaşurilor de cult. În acest sens, s-a acționat zilnic pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale,cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Astfel, zilnic, peste 200 de polițiști au fost la datorie, pe raza întregului județ. Aceştia au intervenit la 266 de evenimente, dintre care 245 au fost sesizate prin 112 – Apelul Unic de Urgenţă. Dintrea acestea, 212 s-au confirmat.

În urma activităților desfăşurate, au fost constatate 42 de infracțiuni, dintre care 11 contra persoanei, 23 contra patrimoniului și 5 la regimul rutier. În urma investigațiilor efectuate, au fost prinse în flagrant delict 11 persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 528 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 178.444 de lei.

De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 36 de permise de conducere. În aceste zile, ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii rutieri, nu a fost înregistrat niciun accident rutier grav.

În continuare, polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Articolul precedentSerată de arii și lieduri, la Muzeul Național al Banatului
Articolul următorAsociația Acasă în Banat dă startul înscrierilor pentru voluntari la Color the Village – Fărășești, 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.