Sute de polițiști au ieșit pe străzi

Polițiștii timișeni continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, premergător Sărbătorilor Pascale. Ieri au fost constate 30 de fapte de natură penală și aplicate 206 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 85.000 de lei.

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, polițiștii desfășoară, la nivel national pentru menținerea siguranței publice, protejarea cetățenilor împotriva activităților economice ilicite și combaterea evaziunii fiscale. Ieri, peste 250 de poliţişti  de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale și de investigarea fraudelor au acţionat, suplimentar față de dispozitivul curent, pe raza județului Timiș, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, poliţiştii au intervenit şi au constatat 30 de fapte de natură penală și au aplicat 206 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, precum și pentru încălcărea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 85.000 de lei.

În plus, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here