Sute de șoferi amendați, în această săptămână pe șoselele din Timiș! Acțiunile polițiștilor continuă și în weekend

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În total, oamenii legii au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, cele mai multe fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Polițiștii au întocmit și 8 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi au aplicat  601 sancţiuni contravenţionale, 210 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 82 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 8 pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată au fost reţinute își 71 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here