Sute de șoferi și bicicliști, amendați de polițiștii locali!   

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră continuă patrulările în zona centrală a orașului pentru a monitoriza modul în care conducătorii auto, dar și cei de vehicule pe două roți respectă prevederile privind circulația pe drumurile publice.

În primul rând se acționează pentru depistarea șoferilor care pătrund cu autovehiculele în zona pietonală ori opresc sau staționează în zonele în care este amplasat indicatorul care restricționează aceste aspecte, dar și pentru depistarea bicicliștilor care circulă în perimetrul delimitat de indicatoarele care interzic accesul acestora în zona pietonală.

Astfel, în ultima săptămână, polițiștii locali au sancționat 100 de conducători auto care nu au respectat legislația în zona istorică a Timișoarei. Alți 27 de bicicliști s-au ales și ei cu sancțiuni contravenționale pentru că au circulat cu bicicletele în zona centrală în care nu este permis acest lucru.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor care se deplasează în zona centrală în care sunt montate indicatoare care interzic circulația bicicletelor să respecte legislația în vigoare și să nu pătrundă în aceste zone deoarece riscă sancțiuni foarte mari de până la 1160 lei. Același lucru este valabil și pentru conducătorii auto cărora le este interzis să pătrundă cu autovehiculele în zona pietonală, dar și să oprească sau să staționeze pe străzi pe care sunt amplasate indicatoare cu oprire sau staționare interzisă”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here