Taberele şcolare luate la puricat de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Timiș

0
213

Viorica Dumitru -DSP TM-

Taberele şcolare din Timiş luate la puricat de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică. Vorbim despre tabăra de la Chevereşu Mare şi cea de la Poeni Strâmbu.

Aici, inspectorii DSP au aplicat mai multe avertismente. Astfel că la tabăra de la Chevereşu Mare au fost depistate probleme legate de zona verde, care deşi este întreţinută, nu este împrejmuită corespunzător.

Potrivit directorului adjunct al DSP Timiș, la cealaltă tabără, Poeni Strâmbu, au fost sesizate probleme legate de paturile supraetajate şi de faptul că nu sunt dulapuri suficiente pentru toţi copiii.”La Poeni este vorba despre lipsa dulapurilor în camere, iar la Chevereş este vorba despre lipsa unei porţiuni din gard. Am dat termene şi un avertisment, în urma controalelor”, spune Viorica Dumitru, director adjunct al DSP Timiș.

De cealaltă parte, conducerea Direcţiei de Tineret şi Sport susține că aceste nereguli sunt în curs de rezolvare, mai puţin problema gardul împrejmuitor. “Problema gradului nu știu cum o vom rezolva, pentru că e vorba despre o suprafaţă mare şi nu sunt bani suficienţi. Abia avem fonduri pentru a crea condiţiile necesare în interiorul taberelor, oricum noi vom solicita bani şi pentru asta”,  spune Adrian Tal, directorul Direcţiei de Tineret şi Sport Timiş.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here