Tânăr condamnat la închisoare. Vezi ce infracțiune a comis

Poliţiştii Secției 2 Timișoara au depistat un bărbat condamnat la 3 ani și 4 luni de pedeapsă privativă de libertate. Acesta a fost introdus în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei.

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului. Astfel, în jurul orei 15.00, poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani și 4 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru furt și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, cel în cauză, folosind chei potrivite, a sustras un autoturism, pe care l-a condus pe raza municipiului Timișoara, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Ulterior, a sustras acumulatorul auto și a abandonat autovehiculul.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here