Tânăr de 18 ani a lovit cu mașina o femeie și a fugit!

0
58

Polițiștii au intrat în priză după ce un șofer a accidentat o femeie, după care în loc să acorde primul ajutor victimei a fugit de la locul accidentului.

Totul s-a întâmplat în județul Caraș-Severin, pe raza localității Grădinari. Polițiștii cărășeni au reușit însă, abia după o zi să-l identifice pe șofer, ca fiind un tânăr de 18 ani din Ticvaniu Mare. Acesta este acum cercetat penal penal pentru vătămare corporală din culpă, fiindu-i reținut permisul de conducere.

Femeia, rănită ușor, a fost transportată la spitalul din Oravița pentru îngrijiri medicale.

Reamintim că părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani! Conform Codulului penal, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului sau de către instructorul auto, aflat în procesul de instruire, ori de către examinatorul autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, implicat într-un accident de circulaţie, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here