Razie a polițiștilor weekendul trecut pe drumurile din Timiș. S-au urcat băut la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

În cursul nopţii, oamenii legii au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza judeţului Timiş.

Astfel că în noaptea de 10 spre 11 februarie, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Bulevardul Corneliu Coposu, din Timișoara. Oamenii legii au procedat la testarea conducătorului auto, un tânăr de 32 de ani, cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul fiind pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Totodată, în urma controlului autovehiculului, polițiștii au depistat în interior mai multe recipiente ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde-oliv susceptibile a fi cannabis.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și deținere de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Articolul precedentTineri cercetați pentru furtul vehicul
Articolul următorO nouă ediție a Vintage Bazaar la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.