Tânăr și… foarte hoț! A ajuns unde îi este locul

Polițiștii orașului Gătaia au reținut un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și furt calificat în localitatea Șemlacu Mare, din județul Timiș. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În noaptea de 29/30.11.2021, bărbatul a distrus două geamuri din termopan ale unui imobil din localitatea Șemlacu Mare, în noaptea de 16/17.01.2022, acesta a pătruns prin efracție într-o societate comercială din aceeași localitate, de unde ar fi sustras țigări, băuturi și produse alimentare, iar în cursul lunii martie, a pătruns prin efracție într-un imobil din aceeași localitate de unde a sustras mai multe aparate electronice, o mașină de spălat și mai multe drujbe, provocând un prejudiciu total de aproximativ de 13.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat partial. Tânărul a fost reținut ieri pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „furt calificat”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here