Târgul de carieră, “Angajatori de top” revine la Timișoara

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de carieră din România, revine în primăvara aceasta cu trei noi ediții în Timișoara, București și online, prin târgul virtual la nivel național.

La Timisoara, evenimentul va avea loc în perioada 17-18 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Aproximativ 180 de companii vor fi prezente la Târgul Angajatori de Top de la Timişoara. Târgul va reuni companii din domenii precum IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive sau logistică. “Edițiile Angajatori de TOP din primăvara aceasta promit vizitatorilor “cel mai scurt drum de la candidat la angajat”. Și asta fiindcă așteptăm în total 180 de companii din întreaga țară să își prezinte posturile disponibile și programele de internship sau management trainee, multe dintre ele în premieră. Anul acesta vom vedea la târg companii din zone foarte variate și mai mulți jucători din domeniile IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive, logistică, inginerie“, a anunțat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.

Conform sondajelor Catalyst Solutions, 100% dintre companiile participante la ultimele ediții ale evenimentului, din toamna lui 2016, au afirmat că au avansat discuții cu candidați în vedea recrutării în urma târgului și multe dintre ele au confirmat că participarea la târg le-a ajutat să își crească notorietatea ca angajator și chiar să recruteze un număr semnificativ de angajați. De asemenea, peste 80% dintre candidații care au fost prezenți la ultimele ediții au afirmat că au găsit la eveniment cel puțin un job de interes pentru ei.

Firmele care doresc să participe se mai pot înscrie până în 10 martie, iar persoanele interesate de un loc de muncă se pot înscrie gratuit online și pot participa la eveniment în baza CV-ului.

Târgul Angajatori de Top Virtual are loc în intervalul 3-16 aprilie, pe site-ul hipo.ro.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here