Târgul pentru Mirese, un “black Friday” al nunților

La sfârșitul sezonului de nunți, înaintea intrării în post, RAYNA DECOR în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș oferă publicului un weekend al reducerilor consistente și al lichidărilor de stoc.

Astfel, în perioada 15-17 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se desfășoară un târg de nuntă care reunește peste 80 de furnizori de servicii de nuntă, pregătiți cu oferte promoționale, lichidări de stoc și oferte early booking.

Colecțiile de rochii de mireasă ale anului 2019 au reduceri de până la 50%, la fel și costumele de mire. Cofetăriile au pregătit pachete speciale cu decorul de candy bar gratuit pentru semnarea contractului în acest week-end, restaurantele pregătesc oferte pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică și, de asemenea, își fac cunoscută oferta pentru sărbători.

În acest fel, mirii vor putea să își facă o idee asupra pieței de profil, să cunoască furnizorii dar în același timp să beneficieze de o ofertă specială, deoarece la acest târg de nuntă fiecare expozant va propune o ofertă “WHITE WEEKEND”.

Programul „Mărită-ți rochia!” a luat amploare și a devenit o tradiție ca miresele să își aducă rochia în încercarea de a o vinde. Sunt așteptate peste 150 de rochii în acest program.
Doi actori talentați ai Teatrului National Timișoara vor fi mirele și mireasa evenimentului, vor face urări de bun augur vizitatorilor cât și expozanților, oferindu-le câte o floare, și vor avea ajutoare de nădejde în alaiul lor de nuntă.

Din dorința de a veni cât mai aproape de oameni, organizatorii l-au invitat pe autorul cărții „Psihologia relațiilor”, un cunoscut blogger și influencer pe rețele de socializare, Radu F. Constantinescu. Sâmbătă și duminică, el va răspunde la întrebări și va destinde atmosfera, făcând ca mirii să se simtă de la început personajele principale din povestea lor.
Târgul își deschide porțile vineri, 15 noiembrie, ora 13.00.

Program:
Vineri: 13.00 – 20.00
Sâmbătă: 10.00 – 20.00
Duminică: 10.00 – 17.00
Joi, 14 noiembrie, între orele 9.00-20.00, se face preluarea rochiilor de mirese prin programul „Mărită-ți rochia!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.