Tăriceanu: “La București nu e bine văzut. Robu este campion la gafe, pozne, foarte preocupat cu Facebook-ul”

calin-popescu-tariceanu

Primarul Timișoarei a intrat în atenția lui Călin Popescu Tăriceanu. Prezent astăzi în capitala Banatului, președintele ALDE a făcut câteva remarci la adresa edilului.

Acesta susține că Nicolae Robu nu este bine văzut la București, prin prisma imaginii pe care și-a creat-o de-a lungul timpului. “Nu ştiu cât de bun sau prost gestionar este, dar de la Bucureşti imaginea pe care o răspândeşte domnul Robu nu este una grozavă. La Bucureşti nu se aude şi nu se vede un lucru bun despre Nicolae Robu. Este campion la gafe, pozne, la tot ce vreţi. Aşa se vede în Bucureşti. Eu credeam că după ce a fost la Politehnică rector este mai grijuliu. Este foarte preocupat cu Facebook-ul”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Nici la capitolul de gestiune a proiectelor Timișoarei, edilul nu stă bine. Tăriceanu îl critică și pentru felul cum arată orașul din punct de vedere al infrasctucturii. În plus, liderul ALDE consideră că Timișoara nu a evoluat destul în ultimii 26 de ani și că ar fi trebuit să devină un competitor al Capitalei. “Proiectele de dezvoltare locală se fac în cea mai mare măsură din fonduri locale. Și Timișul și Timișoara au primit, ca toate celealte zone din țară, sume importante. Timisoara nu a progresat destul. Sunt orașe mult mai frumoase și dezvoltate ca Timișoara. Ar trebui să aibă o infrastructură modernă,un aspect care să nu facă din Timișoara un oraș cu amprentă puternică din perioada comunistă, cu blocuri care sunt degradate”, a adăugat Calin Popescu Tăriceanu.

(Sursa foto: www.newstm.ro)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here