Tată și fiu, prinși când încercau să părăsească ilegal țara

Două persoane care au încercat să iasă ilegal din România, au fost prinse în Timiș, la granița dintre România și Serbia. Feriți de lumină, sâmbătă seara, cei doi au încercat să părăsească țara pe la Jimbolia, însă nu i-au putut păcăli pe polițiștii de frontieră.

Persoanele au fost depistate în jurul orei 21.30 cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, la 50 de metri de linia de frontieră. Se deplasau pe jos, spre granița cu Serbia, însă au fost opriți și duși la secție.

S-a stabilit că este vorba de doi pakistanezi, tată și fiu, în vârstă de 39 și 5 ani. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că încercau să ajungă în Grecia, ei fiind solicitanți de azil pe teritoriul României.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele două persoane  fiind predate la Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here