Tecau a pierdut la limita finala de dublu mixt de la Melbourne

tecauPerechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și Coco Vandeweghe (SUA) a fost învinsă de cuplul Bruno Soares (Brazilia)/Elena Vesnina (Rusia), cu 6-4, 4-6, 10-5, duminică, la Melbourne, în finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului.

Bruno Soares și Elena Vesnina s-au impus după o oră și 21 de minute de joc, având evoluții mai bune pe finalurile de set.

În prima manșă, perechea româno-americană a condus cu 3-1 și 4-2, dar cuplul Soares/Vesnina a revenit și a reușit să își adjudece setul cu 6-4.

Tecău și Vandeweghe au început excelent setul secund, au avut 4-0 și 5-1, dar adversarii s-au apropiat amenințător și au avut patru mingi pentru 5-5, însă Tecău a recuperat și a închis setul cu un as (6-4). Horia și partenera sa au început bine și supertiebreak-ul, au avut 3-0, dar apoi au pierdut șase puncte la rând (3-6). Tecău și-a făcut ambele servicii (5-7), dar apoi cuplul româno-american nu a mai reușit niciun punct și a pierdut partida.

Horia Tecău și Coco Vandeweghe au primit un cec de 78.500 de dolari australieni, în timp ce câștigătorii au fost recompensați cu 157.000 dolari.

Tecau a jucat pana acum 7 finale de Mare Slem, patru la Wimbledon si 3 la Australian Open, reusind sa castige doua doua. In 2012 la Melbourne tot la dublu mixt si anul trecut la Wimbledon, la dublu masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here