Bataia de joc pe banii contribuabililor din Sacalaz continua! O noua situatie bizara la Sacalaz acolo unde consilierii locali au telefoane mobile in valoare de peste 12.000 lei fiecare. Nicu Viorel spune ca alesii si-au dorit acest lucru pentru a putea fi mai bine conectati in cazul in care lipsesc de la sedintele CLS (Consiliul Local Sacalaz).

Mai toti primarii din judetul Timis se plang ca nu au bani de cofinantari, utilitati si investitii in comunele pe care le pastoresc. La Sacalaz insa situatia pare desprinsa din filmele cu prosti. Asta pentru ca Nicu Viorel edilul din Sacalaz le-a cumparat alesilor locali15 telefoane mobile de ultima generatie. Primaria Sacalaz a platit din banii cetatenilor nici mai mult nici mai putin de 2.234 de euro pentru fiecare telefon.

Achizitia “haiduceasca” a fost facuta in urma cu aproximativ jumatate de an din bugetul local al Primariei Sacalaz. Nicu Viorel spune ca alesii locali si-au dorit acest lucru iar el doar le-a respectat dorinta.

“Ei si-au dorit aceste telefoane iar mai nou multi dintre consilierii locali intra prin intermediul telefonului la sedintele consiliului local. Un singur ales nu a ridicat nici pana acum telefonul. Este vorba despre Adrian Boboi care este si viceprimarul localitatii”, a declarat Nicu Viorel. De telefon nu s-a atins nici consilierul local Sabin Ceontea, in timp ce viceprimarul Baboi a considerat ca aceasta achizitie nu se justifica, fiind o cheltuiala inutila si a ales sa nu il primeasca.

De mentionat ca aceste abonamente au minute si mesaje nelimitate in toate retelele mobile iar alesii isi pot suna rudele sau prietenii gratuit daca se afla in Marea Britanie si Republica Moldova. Probabil la Sacalaz consilierii locali sunt chiar mai tari decat multi directori de companii din Romania. Asta pentru ca acestia au telefoane de ultima generatie. Ce fac cu ele? Nimeni nu stie!

Articolul precedentÎn sfârşit se reia circulaţia cu tramvaiul în zona Cetăţii – Torontalului
Articolul următorÎn sfârşit, tramvaiele au revenit pe Cetăţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.