La finele anului 2021, în județul Timiș a fost depășit pragul de 1.000.000 teste pentru determinarea infecției cu virusul SARS-COV-2, dintre acestea, un procent de 77,2% îl constituie testele RT-PCR.

Acest rezultat reprezintă dovada colaborării și implicării personalului medical din cadrul instituțiilor sanitare, care a susținut în toată această perioadă activitatea de testare.

„Pe această cale aducem mulțumirile noastre echipelor din cadrul laboratoarelor, precum și colectivului Facultății de Medicină și Farmacie”Victor Babeș” din Timișoara, care a contribuit semnificativ la fiabilizarea laboratoarelor de testare RT-PCR de la nivelul județelor din vestul țării”, anunță DSP Timiș.

În județul Timiș, aceste laboratoare au asigurat continuitatea testării, prin rotație, inclusiv în zilele nelucrătoare și sărbători legale.

„În județul nostru s-a înteles pe deplin importanța testării, populația fiind încurajată în această direcție, fapt ce ne-a situat mereu printre primele locuri la nivel național, județul Timiș fiind recunoscut ca având cea mai extinsă testare raportat la populație”, mai spun cei de la DSP.

Articolul precedentANUNT S.C. AGROMEC JIMBOLIA S.A.
Articolul următorPrimele zile ale anului nou încep și cu întreruperi la apă caldă și căldură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.