Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova – Veche au descoperit şi confiscat 500 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu autoturismul personal.

Noaptea trecută, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova – Veche, judeţul Caraş-Severin, aflat în misiune pe raza localităţii Bazias, a oprit în trafic pentru control un autoturism marca Ford Escort, condus de un cetăţean român, în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii 500 pachete de ţigări marca Marble, netimbrate, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă. Acesta a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi intenţiona să le predea autorităţilor.

Ţigările, în valoare de 5.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here