În după-amiaza zilei de 17.03.2016, ora 19.00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au oprit, la un filtru organizat la intrarea în localitatea Orşova, un cetăţean român aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări de contrabandă.

La controlul autoturismului condus de Ş. Gheorghe, în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră orşoveni, au descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 600 de pachete cu ţigări mărcile Marble şi Rothmans, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. Ţigările urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Articolul precedent110 ani de la realizarea primului zbor al lui Traian Vuia
Articolul următorAlin Popoviciu asteapta validarea de la Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.