Muzeul Satului Bănăţean Timişoara, instituție de cultură finanțată de Consiliul Județean Timiș, dorește să-și îmbogățească și să-și diversifice oferta, pentru atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori și turiști. În acest scop, instituția derulează o consultare publică în rândul timișenilor, în calitate de potențiali vizitatori, prieteni deja ai muzeului sau cetățeni care au așteptări mai mari de la instituția culturală.

Toți cei interesați să contribuie la revitalizarea Muzeului sunt rugați să completeze chestionarul disponibil la adresa: https://forms.gle/z2D6HTfKGuy1PJEJ9.

Ce tipuri de acțiuni doriți să se desfășoare în Muzeul Satului Bănățean? Considerați că este oportună amenajarea în incinta muzeului a unui Han Bănățean (restaurant) tradițional? Care sunt aspectele legate de infrastructură care în prezent vă nemulțumesc la Muzeul Satului? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care timișenii sunt așteptați să răspundă în număr cât mai mare. Completarea chestionarului durează cel mult cinci minute.

Consultarea publică este o componentă importantă a unui demers complex de elaborare a strategiei de operaționalizare a Muzeului Satului Bănățean Timișoara.

Chestionarul poate fi completat până vineri, 2 septembrie, ora 12.00.

Articolul precedentJoburi care ți-ar putea aduce venituri frumoase. Cum sa îți găsești un loc de muncă bine plătit
Articolul următorA doua ediție a Taberei de Creație Literară pentru Tineri Scriitori „Petre Stoica” va avea loc în acest weekend, în Jimbolia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.