Clubul sportiv Asociația Alergotura, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Primăria Timișoara, Primăria Otelec și Primăria Sânmihaiu Român, organizează duminică, 25 octombrie 2020, cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv „Timișoara City Marathon”, ce cuprinde curse de maraton și semimaraton.

De asemenea, între 26 octombrie 2020, ora 0:00 și 1 noiembrie 2020, ora 23:59, vor fi organizate și curse în format virtual, în cadrul cărora participanții vor alerga individual, pe distanța aleasă: 5, 10, 21 sau 42 km. Data limită pentru înscrieri (pe www.timisoaracitymarathon.ro) este 22 octombrie pentru cursele reale și 25 octombrie pentru cele virtuale.

Pentru data de 25 octombrie, cursa de maraton (42 km) pornește de la Otelec (ora 9:00), respectiv semimaratonul (21 km) de la Sânmihaiu Român (ora 10:00), urmându-și cursul pe pista de biciclete spre Timișoara, iar apoi un traseu pe malul Begăi, cartierul Fabric și parcurile timișorene. Linia de finiș va fi pe Stadionul Știința al Universității Politehnica Timișoara.

Organizatorii au luat toate măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid-19: reducerea numărului de participanți la maxim 100 pentru fiecare cursă, portul obligatoriu al măștii în spațiu deschis până la plecarea în cursă și după trecerea liniei de start, starturi indiduale decalate, măsurarea temperaturii la start, prezența substanțelor dezinfectante, ceremonie de premiere fără public, măști de protecție pentru organizatori pe toată durata concursului.
Participanții înscriși care trec linia de sosire, atât la maraton, cât și la semimaraton, precum și participanții la cursele individuale virtuale vor primi medalia și tricoul evenimentului.

 

 

Articolul precedentAproape 5.000 de cazuri noi de coronavirus și 98 de decese, de ieri până azi!
Articolul următorEchipa câștigătoare pentru Timișul european

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.