Timișoara găzduiește un nou eveniment de business! ”Elite Business Club” revine în orașul de pe Bega

ELITE Business Women în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a doua întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018 – ELITE Business Club.

Evenimentul are loc în data de 27 septembrie 2018, între orele 15:00 – 18:00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, et. I.

ELITE Business Club se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business. Evenimentul va fi unul interactiv și dinamic și va pune accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor, în România. Totodată, la Elite Business Club poți face schimb de idei cu invitații speciali din industrie, dornici să vă împărtășească din experiențele lor de business. Nu în ultimul rând, Elite Business Club este evenimentul ideal pentru ca tu să îți promovezi afacerea sau să cunoști noi potențiali clienți sau parteneri.

Scopul evenimentelor Elite Business Club este să creeze o comunitate de business performantă și profitabilă, care să răstoarne statistica potrivit căreia 90% dintre start-up-urile din România dau faliment, în primii 3 ani de activitate.

Elite Business Women, cea mai importantă companie dedicată antreprenoriatului feminin, organizează evenimente Elite Business Club în șase mari orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Brașov, Timișoara și Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.