Timișoara Ideas Fest continuă seria de dialoguri alături de un îndrăgit artist român: Bogdan Simion

Joi, 13 octombrie, începând cu ora 19:00, în Mansarda Facultății de Arte și Design, în cadrul Timișoara Ideas Fest, va avea loc un nou eveniment dedicat muzicii, cu precădere celei din trecut. Îndrăgitul Bogdan Simion vine în Timișoara pentru o seară de dialog, acompaniată de acorduri muzicale. Evenimentul va fi moderat de Alex Condrache.

Bogdan Simion este un tânăr cobzar din România, doctor în litere, scriitor, actor, culegător de muzică tradițională și lăutar. A fost unul dintre discipolii lui Gheorghe Zamfir și a făcut parte din ansambluri cunoscute, ale marilor nume muzicale din țară. Cu ocazia primei ediții Timișoara Ideas Fest, invitatul nostru va veni să împărtășească cu noi pasiunea sa pentru muzică.

Despre eveniment, rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Gabriel Pirtea, a declarat: „Ne bucurăm să avem alături de noi la Universitatea de Vest din Timișoara modele de tineri muncitori care își cultivă pasiunea și duc mai departe muzica tradițională. Sunt încrezător că dialogul ce va avea loc în Mansarda Facultății de Arte și Design va fi unul savuros și încărcat de însemnătate.”

Acest eveniment face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here