Timișoara a îmbrăcat straie de sărbătoare! A fost deschis târgul de Crăciun și s-a aprins iluminatul festiv.

Spread the love

Aproximativ 20.000 de timișoreni s-au strâns seara trecută în centrul orașului, la deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv, Și concertele au scos oamenii din case, unii au venit pentru programul de muzică populară, in timp ce alții au venit pentru Inna, Alina Eremia sau Pragu de Sus.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Față de anul trecut, acum târgul este mult mai mare, căsuțele fiind amplasate în trei locații diferite, Piața Victoriei, Piața Libertății, dar și parcarea Modex.

Timișorenii prezenți seara trecută la deschiderea târgului au observat insă că ceva lipseste, și anume cupola de luminițe. Viceprimarul Dan Diaconu spune însă că ea va apărea în aproximativ o săptămână.

„În niciuna dintre edițiile anterioare nu am avut un număr atât de mare de timișoreni prezenți în Piața Victoriei. Cred că sunt peste 20 de mii acum, oameni care se bucură de tot ceea ce reușim să le oferim. Vorbim de un târg mai mare ca de obicei, avem peste 100 de căsuțe și care se desfășoară în trei locații, în Piața Victoriei, în parcarea de la Modex și în Piața Libertății. Este un târg mai mare și, pe de altă parte, cu o ofertă mai diversificată pentru timișoreni și cu un program foarte dens de evenimente pe tot parcursul lunii decembrie, pe ambele scene, pe cea din Piața Victoriei și cea din Piața Libertății. Pentru copii, pentru adulți, pentru toate vârstele avem câte ceva de spus în decursul acestei luni”, spune viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Până în data de 7 ianuarie, timișorenii pot vizita târgul zilnic, între orele 10-23.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here