Timișoara și Baia Mare se reîntâlnesc la patru săptămâni după finala de Cupă a României

Etapa a doua din Liga Națională de rugby programează un derby, CSM Știința Baia Mare – SCM USAMVB Timișoara. Meciul se va juca în Maramureș, sâmbătă, 30 aprilie, ora 13,30, și contează pentru grupa A.

Cele două echipe s-au întâlnit și în primul meci oficial din acest an, finala Cupei României, ediția 2021, câștigat de băieții noștri, 22-15, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

„Este o nouă competiție, un meci cu altă miză, dar extrem de important pentru noi. Băieții s-au antrenat foarte bine și în această săptămână și, dacă vom merge cu o atitudine corespunzătoare și vom respecta lucrurile pe care ne antrenăm, ne putem întoarce de acolo cu o victorie. Cu siguranță, vom întâlni un oponent cu mare dorință de victorie, dar avem capacitatea de a obține lucruri bune și în meciul acesta”, spune Valentin Calafeteanu, antrenor SCM USAMVB Timișoara.

Tehnicianul a vorbit, de asemenea, despre nou-veniții din lot: „Sunt mulțumit de nou-veniți, pentru că ei cresc de la săptămână la săptămână și asta se vede. O simt și ei, o simte și colectivul. Își vor primi șansa, fiecare dintre ei. Unii chiar la meciul de sâmbătă, poate mai repede decât se așteptau, însă este doar rezultatul muncii lor și își merită locul în echipă”.

Partida poate fi vizionată în direct pe internet, la Rugby TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.