Timișoara va fi pentru patru zile capitala mobilei românești! Începe ExpoMobila Timișoara

Joi, 31 noiembrie, a Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş se deschide cea de-a V-a ediție a expoziţiei naţionale de mobilă – EXPOMOBILA TIMIȘOARA.

Manifestarea reunește 32 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata acestui eveniment.
În cadrul expoziţiei, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.

Sunt mai multe motivele care să trezească interesul publicului pentru acest eveniment, şi anume:

– Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar la EXPOMOBILA vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător;
– Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile;
– Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producţia proprie;
– O gamă variată de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină;
– Mobilier pentru toate bugetele: EXPOMOBILA este dedicată publicului larg, unde oricine poate găsi piese de mobilier și accesorii, indiferent de bugetul alocat;
– Consiliere gratuită în materie de design, în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
– Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri cu discount.

Intrarea este liberă.

Programul de vizitare este de  joi până sâmbătă, 31 octombrie – 2 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00 și duminică, 3 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here