Timișoreni, atenție, cui deschideți ușa!

politisti

Atenție, cui deschideți ușa! Escrocii “bântuie” în Timișoara.

Oamenii legii au testat ieri vigilenţa timișorenilor cu privire la modul de utilizare a sistemelor de siguranţă, montate la intrarea în imobile. Poliţiştii din cadrul Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 2 Timişoara au desfăşurat o amplă acţiune de prevenire a furturilor şi a infracţiunilor săvârşite cu violenţă.

Aceștia s-au prezentat ca fiind reprezentanţi ai diferitelor companii de utilităţi publice, primind, în acest fel, accesul atât în imobilele vizate cât şi în apartamente, fără ca în prealabil să fie solicitate un minim de date de identificare. Oamenii au fost informaţi cu privire la riscul la care se expun, atât ei cât şi ceilalţi locatari din imobilul în care locuiesc, fiind sfătuiţi ca pe viitor să fie precauţi şi vigilenţi.

În plus, poliţiştii au fost prezenţi în mai multe parcuri, pieţe agroalimentare, centre comerciale şi staţii R.A.T.T., unde au purtat discuţii cu cetăţeni şi au distribuit materiale informativ-preventive, în scopul însuşirii măsurilor ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victime ale tâlhăriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here