Timișorenii încă așteaptă rezultatele la alegerile electorale. Nu s-au făcut sondaje exit-poll în Timiș

Emoții mari pentru candidații la Primăria Timișoara, Consiliul Local și Consiliul Județean Timiș. E trecut de ora 21, când s-a încheiat votarea, și încă se așteaptă rezultatele la alegerile electorale.

La închiderea urnelor, prezența la vot în județul Timiș a fost de 40,75 la sută (253.052 de votanți), iar la Timișoara nu a reușit să ajungă la 30 la sută.

În județul Timiș nu s-a făcut exil-poll. Liberalii s-au adunat duminică seara la sediu pentru a urmări rezultatele sondajelor pentru Capitală. “A fost o zi de alegeri obișnuită. Noi suntem trecuți prin multe alegeri cu toții. A fost o zi în care s-a muncit foarte mult în întreg județul. Din păcate am avut parte de o vreme proastă care evident că și-a pus amprenta asupra prezenței reduse la vot. Rămânem în continuare optimiști, în așteptarea rezultatelor. Noi nu am avut exit-poll, nu dispunem de absolut nicio informație asupra rezultatelor. Aștept să vad ce părere au timișorenii despre acest mandat de patru ani care s-a încheiat. Exit-pollurile se fac pe bani, e munca depusă de specialiști. Noi nici nu ne-am gândit să facem”, a transmis Nicolae Robu.

13393543_606126209554594_832172154_n

De cealaltă parte, co-președintele PNL Timiș este optimist și spune că: “Eu aș face un pronostic… Câștigăm primul buletin de vot, al doilea buletin de vot, al treilea… Le câștigăm. Peste două ore sunt convins că avem rezultatele corecte pentru toate trei listele”, a precizat Dan Popa.

Vom reveni cu amănunte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here