cartier1

Tinerii care tulbură liniștea seara, animalele fără stăpân și parcările pe spațiul verde… Sunt doar câteva dintre reclamațiile făcute de cetățenii din cartierele Soarelui, Girocului, Buziașului.

Polițiștii locali au demarat în aceste zile o serie de acțiuni în cartierele orașului. Asta, pentru a lua legătura direct cu cetățenii, dar și pentru a lua pulsul problemelor la fața locului.  Scopul acțiunilor organizate periodic în toate zonele orașului este acela de a a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a identifica adăposturi improvizate ale oamenilor străzii ce devin pe timpul verii focare de infecție, de a identifica terenuri virane neîmprejmuite sau neigienizate, rampe clandestine de deșeuri, de a lua măsuri imediate în cazurile în care situația o impune și de a prelua și transmite spre soluționare serviciilor specializate sau direcțiilor din Primărie problemele care exced competențelor Poliției Locale.

În cursul zilei de ieri verificările au fost efectuate în cartierele Soarelui, Girocului, Buziaşului. Au fost depistate 12 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, cinci rampe clandestine de deșeuri, precum și gropi în carosabil, indicatoare rutiere căzute la pământ sau mobilier deteriorat în parcuri.

cartier2

În plus, cetățenii au semnalat prezența tinerilor care se adună seara pe Intrarea Lupului și consumă alcool, mănâncă seminţe, tulbură liniştea publică, existența unor locatari de pe str. Aștrilor care hrănesc pisici la parterul şi subsolul imobilului, producând astfel disconfort celorlalți locatari, autoturisme parcate pe spațiul verde pe Aleea Sănătăţii și prezența câinilor fără stăpân pe str. Aștrilor.  Au fost aplicate 31 de  sancţiuni contravenţionale pentru abandonare de deșeuri, parcare neregulamentară, consum de alcool pe domeniul public, comerț ilicit.

Acțiunile pe cartiere vor fi desfășurate și în perioada următoare fiind cuprinse toate cartierele orașului.

cartier3

Articolul precedentAstăzi are loc ultima probă scrisă a examenului, cea la alegere a profilului
Articolul următorMinunile de langa noi! Colonada din Buzias – unicat in Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.