Tineri, în arest pentru furt din anexa unui imobil. Prejudiciu de 8.000 de lei

Doi tineri din Timiș riscă să ajungă după gratii, fiind cercetați pentru furt din anexa unui imobil. Polițiștii Secției 2 Timișoara efectuează cercetări față de doi  tineri, de 18 și 26 de ani, depistați în timp ce transportau cu un autoturism mai multe unelte folosite în construcții, pe care le-ar fi sustras din anexa unui imobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași nopți, cei doi ar fi pătruns în anexa unui imobil, situat pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras uneltele depistate în autoturism. Prejudiciul în valoare de aproximativ 8.000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că șoferul, bărbatul de 26 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, față de bărbatul de 26 de ani fiind efectuate cercetări și pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

furt unelte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here