Tineri drogaţi, prinşi de poliţiştii locali în primele două zile de Paşte!

Polițiștii locali aflați în patrulare în aceste zile, au depistat în ziua de Paște, doi tineri care stăteau într-o mașină ce părea abandonată, pe strada Nera, lângă Stadionul CFR. Poliţiştii i-au legitimat pe cei doi, însă au observat că aceştia nu se exprimau coerent având o stare de amețeală. Cei doi sunt din Timișoara, ambii având vârsta de 19 ani.

Asupra unuia dintre tineri a fost găsită o țigară confecționată manual, care conținea fragmente vegetale de culoare verde oliv, iar pe jos prin mașină erau plicuri goale de nylon.

Tinerii au declarat că țigara conține etnobotanice și că sunt consumatori de astfel de substanțe de mai mulți ani.

În cursul zilei de ieri, polițiștii locali au observat în Parcul Botanic, pe o bancă, patru tineri gălăgioşi, iar unul dintre ei consuma alcool.

În urma legitimării acestora s-a stabilit că tinerii au vârste cuprinse între 26 și 32 de ani și sunt din Timișoara.

La controlul corporat sumar efectuat de polițiștii locali asupra unuia dintre tineri a fost găsită o cutie de mici dimensiuni în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde olive.

În ambele situații au fost întocmite documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here