Tineri fugăriți cu cuțitul de un individ violent! Bărbatul a fost reținut de polițiști

Tineri amenințați cu cuțitul în plină strază! S-a întâmplat la Reșița, unde mai mulți tineri au fost agresați de un individ violent, care apoi i-a fugărit cu cuțitul. Bărbatul agresiv a fost prins de polițiști, iar azi noapte s-a luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

”Ieri 28 august, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus ușa de intrare într-o locuință și a agresat fizic mai multe persoane. Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani. Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un cuțit, fiind imediat imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul de 49 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here