Tineri prinşi cu etnobotanice, cercetaţi acum de poliţişti!

Patru tineri au ajuns pe mâna poliţiştilor după ce au fost prinşi cu etnobotanice.

Polițiștii locali aflați în patrulare au observat seara trecută trei tineri care stăteau pe o bancă într-o stație de tramvai în zona Dâmbovița și care, la vederea patrulei au devenit agitați, având un comportament suspect.

Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, identificându-i în persoana lui B.D., de 18 ani, din Timișoara, U.I., tot de 18 ani, din localitatea timișeană Jamu Mare, și B.A., de 18 ani, tot din Timișoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite două pungi din nylon care conțineau fragmente vegetale de culoare verde oliv, din categoria etnobotanicelor, despre care tinerii au declarat că le-au cumpărat de la o persoană din zona Gării de Nord”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

La scurt timp, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Gării de Nord, au observat o persoană care, la apariția patrulei, a aruncat pe jos o țigară și a acoperit-o cu piciorul, încercând să o ascundă.

Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește V.M., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a recunoscut că țigara este una confecționată manual și conținea substanțe interzise din categoria etnobotanicelor”, mai spun reprezentanţii Poliţiei Locale.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here