Tineri prinși de polițiști, după ce au furat scule dintr-un depozit, și chiar o schelă metalică!

Doi tineri bănuiți pentru comiterea unui furt din societate comercială, reținuți de polițiștii timișeni pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș.

Mai exact, în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au identificat și reținut doi tineri, de 22 și 24 de ani, bănuiți de furt dintr-o societate comercială.

Polițiștii au constatat că în perioada 14-18 august, cei în cauză, ar fi pătruns într-o societate comercială de pe strada Țesătorilor din municipiului Lugoj, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice și o schelă metalică în valoare de 8600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here