Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Timișoara au reținut doi tineri, de 19 și 18 ani, bănuiți de furt.

Potrivit oamenilor legii, la data de 09 ianuarie, tânărul ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe raza municipiului, un telefon mobil, profitând de faptul că autovehiculul nu era asigurat. Prejudiciul creat este de 2500 de lei.

În cursul aceleiași zile, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat un alt tânăr, de 18 ani, bănuit de furt din locuință.

Astfel, la de 20 septembrie 2016, individul ar fi pătruns, prin escaladarea unui geam, într-un imobil situat pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras 2 laptopuri și un telefon mobil, creând un prejudiciu de 2800 de lei.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here