Titu Bojin, candidatul UNPR pentru Consiliul Județean Timiș, va lansa o hartă cu numele său. Anunțul a fost făcut chiar de acesta, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, vor fi prezentate toate investițiile în infrastructură realizate în mandatul său de președinte al CJT.”Eu zic că va fi cea mai frumoasă hartă pe care poate să o prezinte județul, indiferent din ce perspectivă vorbim. Pe hartă va apărea exact ce s-a întâmplat în cei patru ani de zile în domeniul infrastructurii, lucru care este cumva inedit, indiferent că îi place vreunui contra-candidat de-al meu sau nu. Eu, sigur, aș dori să se poată face cel puțin cât s-a făcut până acum și în următorii patru ani”, spune Titu Bojin, candidatul UNPR la Consiliul Județean Timiș.

”Harta lui Bojin” este în lucru și va apărea cel târziu la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit lui Titu Bojin, în perioada 2012-2015, în timpul mandatului său s-au realizat 122 km, iar până la sfârșitul acestui an vor fi 186 de km.“Cred că cetățenii trebuie să știe cifrele astea și trebuie să știe că cel care le-a făcut nu e PSD, PNL sau UNPR, ordonator de credite la nivelul județului Timiș este Titu Bojin, indiferent dacă le place unora sau nu. Cetățenii vor ști când vor merge la vot că votează oamenii, pe cei care au lăsat în urma lor ceva”, adaugă Titu Bojin.

Articolul precedentÎn premieră la Timișoara, pensionarii vor avea parte de un program artistic dedicat lor
Articolul următorA început să scadă numărul cerșetorilor din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.