TNTm pune în scenă ”Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”! Spectacolul se joacă în premieră cu public în sală

Același titlu, o nouă poveste: vineri, 21 mai, de la ora 19, spectacolul ”Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” vine la prima sa întâlnire directă cu publicul, după aproape jumătate de an de la premiera on-line, care a avut loc în 5 decembrie 2020.

Spectacolul, semnat de autorul și regizorul Radu Iacoban, a fost creat ca un racord declarat la actualitatea epidemiologică, spectacolul fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală. De astăzi, la Sala 2, Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese începe o viață nouă, alături de spectatorii săi.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Vocile orașului – Central Park, parte din Programul Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Național Timișoara și finanțat de Primăria Municipiului Timișoara.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2). Precizăm că numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here