Top 4 lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre pardoselile epoxidice!

Spre deosebire de acum cativa ani, cand erai limitat din punct de vedere a materialelor disponibile pentru amenajarea spatiilor mari ca dimensiuni, astazi ai la dispozitie extrem de multe variante interesante si deosebite, spre care te poti indrepta!

De exemplu, trebuie sa stii cat mai multe lucruri despre utilizarea modelelor de pardoseli epoxidice, iata aici,  inainte de a investi in ele, pentru a descoperi care sunt avantajele pe care ti le ofera, dar si felul in care trebuie montate!

Pardoseli epoxidice: din ce materiale sunt realizate?

Pentru inceput, este bine sa stii ca pardoselile epoxidice sunt produse profesionale, realizate pe baza de rasini epoxidice fara solventi. Mai exact, pardoselile au o aderenta excelenta, indiferent de greutatea care este aplicata peste ele si sunt rezistente in diferite tipuri de medii: asta inseamna ca le poti folosi atat la interior, cat si la exterior, in functie de spatiul pe care vrei sa il amenajezi.

Unde poti folosi o astfel de pardoseala?

Inainte de a face o investitie, trebuie sa mai stii ca poti utiliza pardoselile epoxidice in extrem de multe spatii:

  • hale – datorita usurintei cu care se monteaza, pardoseala aproxidica este perfecta pentru halele in care lucreaza un numar mare de oameni, dar si acolo unde se folosesc utilaje foarte grele. Fara praguri si fara plinti, pardoseala este neteda si asigura o aderenta perfecta inclusiv pentru traficul greu;
  • fabrici – daca dispui de un spatiu pe care vrei sa-l amenajezi drept fabrica, pardoseala epoxidica este o alegere excelenta! Astfel te poti ocupa de productie in cele mai bune conditii;
  • showroom-uri – intrucat suporta greutati foarte mari, rasina epoxidica iti permite inclusiv sa parchezi autoturisme pe ea;
  • pe terasa – acoperita sau neacoperita, pe terasa ai nevoie de o pardoseala de calitate, care sa te ajute sa obtii un nivel optim de confort;
  • in interiorul casei – intrucat pardoseala epoxidica este disponibila in modele diverse si interesante, o poti monta inclusiv in interiorul casei. Astfel vei obtine un design cu totul aparte!

Cum se monteaza?

Aplicarea pardoselii epoxidice nu presupune un procedeu dificil, insa cel mai bine este sa lasi acest lucru pe seama unor experti in domeniu, care stiu exact ce trebuie sa faca pentru a-ti oferi rezultate de calitate! De exemplu, spatiul in care vrei sa aplici pardoseala trebuie sa fie foarte bine curatat inainte de inceperea lucrarii, iar toate petele si urmele de contaminanti trebuie indepartate. Ulterior, in locul respectiv trebuie aplicat un grund de impregnare epoxidic, datorita caruia suprafata va fi foarte bine sigilata! De preferat este ca pardoseala epoxidica sa fie pastrata la temperatura camerei timp de cel putin 24 de ore, inainte de a fi folosita, pentru ca astfel se va aplica extrem de usor!

Care sunt avantajele de care ai parte?

Printre lucrurile de care mai trebuie sa tii cont, inainte de a alege pardoseli epoxidice se numara si avantajele pe care acestea ti le ofera:

  • rezistenta pe termen lung, inclusiv impotriva socurilor mecanice si a zgarieturilor;
  • intretinere usoara;
  • impermeabilitate: apa nu patrunde in pardoseala epoxidica, motiv pentru care o poti folosi cu incredere si pentru spatiile exterioare, mai ales daca le-ai izolat bine inainte;
  • ai la dispozitie o gama variata de modele interesante.

Informandu-te cat mai bine despre tipurile de pardoseli epoxidice, pe care le ai la dispozitie, vei descoperi treptat ca acestea sunt excelente si sunt utilizate din ce in ce mai des ca inlocuitori pentru gresia clasica ori pentru parchetul laminat. Intretinerea lor este mult mai simpla, iar nivelul de confort de care ai parte este unul ridicat!

De la PardoseliIndustriale.ro poti comanda toate materialele de care ai nevoie, iar astfel iti poti amenaja spatiul dupa bunul plac!

 

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.