Topul Firmelor din Județul Timiș a ajuns la cea de-a 29-a ediție

În data de 4 noiembrie 2022, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui cea de-a 29-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri -Topul Firmelor din Județul Timiș, eveniment de anvergură care consfințește locul pe care companiile timișene îl ocupă în elita afacerilor românești.

Organizat de CCIA Timiș pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național realizată de Camera de Comerț și Industrie a României având ca sursă informațiile furnizate de Ministerul Finanțelor și de Oficiul Național al Registrului Comerțului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2021 reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.853 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii, 251 grupe de activitate (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime a întreprinderii. Totodată, 151 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde diplome aniversare și premii speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate: Trofeul de Excelență pentru Export, Trofeul de Excelență pentru Competitivitate în Afaceri, Trofeul ARS GRATIA ARTIS pentru excelență artistică. Aflat la o nouă ediție, Trofeul de Excelență ACADEMICA onorează locul pe care universităţile de stat timişene le deţin în elita învăţământului românesc și realizările de excepție care le mențin ca actori vizibili și de impact în aria academică europeană.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media.

În deschiderea ceremoniei de premiere vor adresa mesaje de salut Președintele CCIA Timiș, I.P.S. Mitropolitul Banatului, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, oficiali ai administraţiei publice, inivitați de onoare. Invitații se vor bucura de o cină festivă și de momente artistice de excepție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.