Tot felul de pericole în trafic. De la şoferi fără permis la drogaţi

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 21 septembrie, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au oprit pentru control, în localitatea Cenei, din județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele-conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea
unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Astăzi, în jurul orei 03:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Urseni din municipiul Timișoara, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele-conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.