Tot mai mulți drogați și bețivi prinși la volan

În prima noapte a acestui weekend polițiștii Serviciului Rutier Timiş, Biroului Rutier, Secţiilor Urbane, Rurale şi Biroului Centru Universitar, din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe principalele artere din municipiul Timișoara şi localităţile din zonele de compentenţă, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Acţiunea s-a desfăşurat pe două etape: în intervalul orar 20:00-23:00 în mediu rural, iar în intervalul orar 23:30-04:00 în municipiul Timişoara. În cadrul acțiunii au fost controlate 1138 de autovehicule și au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale în valoare de 28.185 de lei fiind reținute 15 permise de conducere, dintre care 14 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 15 infracțiuni la regimul circulației rutiere după cum urmează:
– 7 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice;
– 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere;
– 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta substanțelor psihoactive;
– 2 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Serviciul Rutier Timis organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.