Traficant de droguri prins în flagrant în timp ce vindea cannabis în Timișoara!

Polițiști arădeni au identificat doi tineri băuniți de trafic de droguri de risc. Unul dintre ei a fost depistat în flagrant, în Timișoara, în timp ce vindea 1,5 kg. de cannabis.

Mai xact la data de 4 septembrie, polițiștii S.C.C.O. împreuna cu  Brigada de Operațiuni Speciale Timisoara, sub coordonarea procurorului de caz D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Arad au depistat în flagrant delict un bărbat de 30 de ani, în timp ce comercializa pe raza municipiului Timișoara 1, 5 kg. de cannabis. Întreaga cantitate de cannabis a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În urma cercetarilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul, împreună cu un alt bărbat de 31 de ani, ambii din Arad, ar fi comercializat cannabis în Arad și Timișoara.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus luarea măsurii reținerii față de cel în cauză și fiind prezentat magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, pe numele său a fost emis un mandat pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here